Allmän information
Augment Scooters - applikation

Guide för vår applikation.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ni ser två snurrande siffror på er skärm betyder det att er scooter har startspärren aktiv. Ni får bort startspärren med att ladda ner vår applikation.

Ladda applikationen från din appstore, Appstore eller Google Play Store.

Kom ihåg att du måste ha Bluetooth, WIfi och GPS på din mobil när du börjar koppla in din skoter !!

Logga in med samma inloggning som du gjort beställningen med. Du kan använda samma profil på flera telefoner.

Starta din scooter och tryck på "CONNECT>"-knappen i applikationen så att du kan ansluta appen till din scooter.

På följande sida skall du trycka på "Scan"-knappen och sedan välja din scooter från listan för att ansluta till den.

Du låser scootern med att trycka på låsbilden. Scootern är låst då färgen på skärmen blir röd. För att låsa upp scootern för första gången behöver du en fungerande nätverksanslutning.

Med att trycka på "AUGMENT.ECO>"-knappen kommer du till följande sida.

På bilden ser du att jag har anslutit appen till scootern vars siffror slutar med :39. Med att trycka på "i"-knappen kommer du till följande sida:

Från denna sida kan du välja en "Auto Connect" funktion. Nästa gång så ansluts din telefon automatiskt till den valda scootern. Om det för någon orsak inte fungerar skall du trycka på "CONNECT>" eller "AUGMENT.ECO"-knappen under låsbilden och sedan ansluta dig till den scootern du vill ansluta appen till.

Med att trycka på "Home" kommer du till framsidan. Därifån kan du hitta "Inställningar" på bilden på vänster sida. Igenom att trycka på högra bilden får du på frambelysningen. Från Inställningssidan kan du ställa farthållaren på eller av, eABS-bromsen på eller av, samt styrkan på eABS-bromsen. Vi rekommenderar Medium som bromsstyrka.

I högra hörnet hittar du profilinställningarna. Från denna sida kan du logga ut och/eller ta kontakt med vår kundservice.