Allmän information
Vad är ett e-scooter abonnemang?

Vårt e-scooter abonnemang är en 24 månaders scooter med full service. Bindningstid för abonnemanget är 24 månader

Lise Augment avatar
Skrivet av Lise Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Prenumeration betyder helt enkelt att du kommer att få en ny elektrisk skoter under en kontraktsperiod på 24 månader där du kan välja betalningsalternativ. Det är alltså en bidningstid på 24 månader.

Vi tar hand om din el-skoter när du behöver service och reparation - gratis!

(Du äger inte enheten i slutet av din prenumeration men den kan lösas in om du vill.)

Har du fler frågor angående abonnemang, vänligen kontakta kundtjänst