Vattenhållbarhet ES One 10

Hur vår ES One 10 scooter står emot vatten och regn/snö. Kan jag förvara scootern utomhus?

Patrick Augment avatar
Skrivet av Patrick Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan vid behov köra korta sträckor i lätt regnfall.

Om det ösregnar är det bäst att undvika att köra längre sträckor. I värsta fall kan scootern få en vattenskada.

Man kan även köra scootern i snö. Som en tumregel kan man tänka att om man skulle våga åka cykel i snön, kan man även köra med e-scootern.

Kör alltid runt 2-3 cm djupa pölar. E-scooterns motor, skärm och batteri är skyddat för vattensprätt (IP54)

Förvara inte scootern utomhus utan tak eller regnskydd. Det är även rekommenderat att förvara scootern inomhus.