Bakre led-ljuset ES 210/ES One 10

Hur du byter bakljus på ES One 10

Patrik O Augment avatar
Skrivet av Patrik O Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna byta ut bakljuset måste du ta bort fendern och för att kunna göra det måste du ta bort bakhjulet helt. För hjälp och råd om hur, ta en titt på första stegen i denna sida: https://intercom.help/augment-eco/sv/articles/4814647-sa-byter-du-slang-bakdack-pa-din-scooter

Steg 1: Ta fram fendern.

Steg 2: Skruva loss alla skruvar som håller skyddet under stänkskärmen

Steg 3: Ta bort lysdioden och den bifogade kabeln från stänkskärmen (Se nedan).

Steg 4: Installera om den nya LED-lampan och tråden, och skruva tillbaka alla skruvar och fäst fender tillbaka till skotern.

Steg 5: Slutligen fäst tillbaka bakhjulet till skotern. Använd länken i början av artikeln för mer information.

Eventuella frågor eller anmärkningar, tveka inte att kontakta oss