Skärm + kontrollpanel ES One 10
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du startar scootern genom att trycka på den nedre knappen på gasreglaget som ligger på styrets högra sida.

Du kan se batteriets laddningsnivå från balkarna i LED skärmens nedre del. Fem balkar motsvarar ett fullt batteri.

Du kan välja en önskvärd max. hastighet med funktionsknappen.
Du kan välja mellan tre olika körlägen:
När det lyser ett rött D, så går e-scootern max. 25km/h / 20 km/h.
Normalt D, så går den max 15km/h, och när D inte syns så går den max 10km/h.

Du tänder lamporna bak och fram genom att dubbelklicka på funktionsknappen (den med 3 streck). Du släcker dem genom att dubbelklicka på funktionsknappen igen.