Rätt lufttryck för däcken ES One 10/ES210

Hur mycket luft skall man fylla på däcken på elscootern? Vad är rätt däcktryck ?

Patrick Augment avatar
Skrivet av Patrick Augment
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det rekommenderade trycket som ES One 10 och ES 210 modellers däck skall under sommartid vara mellan 2.0 - 2.5 bar, och under vinterkörning mellan 2.5 till 3.0 bar.

Korrekt luftryck varierar beroende på tyngden av användaren som kör scootern.

Desto tyngre förare desto högre lufttryck i däcken.

ES One 10/ES210 modellerna har samma ventil som de flesta bilar har.

De flesta bensinstationer har en vatten- och luftavdelning där du kan fylla på luft i däckena.