ES One 10 / ES 210
Kuinka asentaa Augment Akkulukko?

Tässä on ohjeet kuinka asennat Augment Akkulukon.

Eero Augment avatar
Tekijä: Eero Augment
Päivitetty yli viikko sitten
  1. Poista akun mallitarra. Poista mallitarra varovasti, että voit sen vielä liimata takaisin.

2. Poista neljä kumitulppaa akun päästä terävällä työkalulla.

3. Poista neljä Phillips kantaista ruuvia kumitulppien alta.

4. Poista muovinen akun pää.

5. Kiinnitä akkulukko käyttäen neljää ruuvia ja suojaa ruuvien kolot kumitulpilla. Korvaa isommat kumitulpat akkulukon mukana tulevilla kumitulpilla. (Alla kuvassa)

6. Kun akkulukko on ruuvattu paikalle ja olet suojannut ruuvit kumitulpilla, liimaa akun mallitarra takaisin.