ES 210 ja ES 210 LR ero

Mitä eroa on ES 210 ssä ja ES 210 LR ssä?

Päivitetty yli viikko sitten

Kuten verkkosivuillamme todetaan niin ainoa ero skuuttien välissä on akku,

Ulkonäössä, mekaniikassa, taikka laatikossa ei ole mitään eroa. Joten älä huoli vaikka laatikossa taikka skuutissa lukee "ES 210". Jos sinulla on LR - malli niin näet eron isommasta 460wh akusta.

Voit itse tarkistaa minkä akun olet saanut ottamalla akun irti ja katsomalla tiedot tarrasta joka sijaitsee akun yläosassa. Jos siinä on maininta 460Wh niin skuuttisi on LR-malli.
ES 210 LR:

Lisäkysymyksissä käänny Augmentin asiakaspalveluun.