Kuinka skuutin voi pestä?

Miten pesen sähköpotkulaudan turvallisesti?

Päivitetty yli viikko sitten

Pese skuuttisi säännöllisesti.

Pese skuutin dekki ja pyörät käyttäen puhtaassa vedessä vaahdotettua pehmeää pesusientä.

Voit pestä levyjarrun ja jarrulevyn pehmellä harjalla.

Skuutin pystyputki ja ohjaustanko kannattaa puhdistaa pyyhkimällä ne pesuaineliuksella kostutetulla pehmeällä rätillä.

Parhaiten skuutin puhdistamiseen sopii polkupyörän pesuaine. Ellei sinulla ole pyörän pesuainetta, niin voit pestä skuutin myös miedolla astianpesuaineliuoksella.

Dekin ja pyörien pesun jälkeen huuhtele ne huolellisesti vedellä, mutta varo suihkuttamasta vettä suoraan moottoriin, akkuun, kaasuvipuun tai näyttöön.

Pese skuuttisi akku kiinnitettynä.