Akun ylläpito

Miten ylläpitää akkua jotta saat siitä kaiken irti. Akku kestää paremmin jos hoidat sitä oikein.

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Nykyaikaiset litiumakut toimivat parhaiten kun latausta ylläpitää 40 - 80 % välillä. Eli parempi ladata akku miltei täyteen useammin kuin joka kerta 100%.

Akkua tulee säilyttää ja ladata huoneenlämmössä varmistaakseen akun hyvinvoinnin. Älä lataa akkua suorassa auringonvalossa. Älä lataa akkua ilman valvontaa.

Jos sinusta tuntuu että akun toiminnassa on jotain normaalista poikkeavaa taikka akun voimakkuus on tippunut n. 70 % siitä kun sait skuutin, ota heti yhteyttä Augmentin asiakaspalveluun jotta saadaan akku vaihdettua.

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluun.