Akun lataus tyhjenee nopeasti

Miksi skuutin akku tyhjenee niin nopeasti?

Päivitetty yli viikko sitten

Skuuttimme näytöissä on tolppia jotka näyttävät kuinka paljon skuutissa on akkua jäljellä. 5 tolppaa on täysi akku ja nolla/vilkkuva tolppa on tyhjä/lähes tyhjä. On tärkeää muistaa että nämä ovat vain suuntaa antavia ja tolpat eivät tyhjene tasaisesti.

Esimerkiksi, ei aina tarvitse murehtia jos tolpat tyhjenevät nopeammin viidestä kolmeen. Kun olemme testanneet akun jaksamista olemme huomanneet että tolpat viidestä neljään yleensä tyhjenevät nopeammin, mutta pysyvät pitempään kolmesta alaspäin.

Selvittääksesi akun todellisen voinnin tee näin: Lataa akku 100 % yön yli. Sen jälkeen mittaa kuinka monta kilometriä voit ajaa kunnes akku on täysin loppu. Huomioi renkaitten paineet. Testauksessa renkaitten paineet täytyy vähintään olla 2.0 tai 2.5 baria, sillä rengaspaineet vaikuttavat myös matkan pituuteen. Kylmillä keleillä akku tyhjenee myös loogisesti nopeammin.

Jos makta jonka pääset skuutilla on huonontunut huomattavasti ja akku ei enää toimi kuten ennen ota yhteyttä Augmentin asiakaspalveluun.