Yleistä tietoa
Augment Scooters Sovellus - Käyttöohje

Augment Scooters applikaation käyttöohjeet.

Päivitetty yli viikko sitten

Jos näytössänne näkyy kaksi pyörivää nollaa tarkoittaa se sitä että skuuttinne ajonesto on aktiivisena. Ajoneston saat avattua lataamalla sovelluksemme.
Jos teillä on jo sovellus asennettuna, riittää että yhdistätte sovelluksen uudelleen skuuttiinne.

Sovelluksemme löytyy sekä Androidille että IOS:lle. Puhelimesi ohjataan oikeaan app storeen, kun klikkaat linkkiä https://augment.eco/getapp.

Kirjaudu samoilla tunnuksilla jolla olet tehnyt tilauksen. Voit käyttää samaa tunnusta eri puhelimilla.

Käynnistä skuuttisi ja paina "CONNECT>"-näppäintä applikaatiossa jotta voit yhdistää sovelluksen skuuttiin.

Seuraavalla sivulla paina "Scan"-näppäintä ja valitse skuuttisi listasta yhdistääksesi.

Lukitset skuutin painamalla lukon kuvaa. Skuutti on lukittu kun väri vaihtuu punaiseksi. Toimiakseen appi tarvitsee ensimmäisellä lukituksella verkkoyhteyden.

Kun painat "AUGMENT.ECO>"-näppäintä pääset edelliselle sivulle

Kuvassa näet että olen yhdistänyt sovelluksen skuuttiin jonka numerot loppuu :39. Painamalla "i"-näppäintä pääset seuraavalle sivulle:

Tältä sivulta voit valita "Auto Connect"-toiminnon. Seuraavalla kerralla puhelimesi yhdistyy automaattisesti valittuun skuuttiin. Jos tämä ei jostain syystä toimi tulee sinun painaa "CONNECT" tai "AUGMENT.ECO" näppäintä lukkokuvan alapuolella, ja sen jälkeen yhdistää valitsemaasi skuuttiin.

Painamalla Home näppäintä pääset etusivulle. Sieltä löydät "Asetus"-näppäimen vasemmalla (oikean puoleinen näppäin käynnistää etuvalot) jota painamalla pääset tälle sivulle. Täältä saat vakionopeudensäätimen päälle tai pois päältä, eABS-jarrun päälle tai pois ja eABS:n jarruvahvuuden. Suosittelemme Medium jarrutusta.

Oikeassa alakulmassa on profiiliasetukset. Täältä pääset kirjautumaan ulos ja/tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.