Yleiset ohjeet sähköpotkulaudoille
Mitä jos sähköpotkulautani varastetaan tai se katoaa?

Mitä tehdä jos skuutti varastetaan.

Päivitetty yli viikko sitten

Skuutti on sinun vastuullasi.
Mikäli skuutti varastetaan tai se katoaa tai joutuu ilkivallan kohteeksi, asiasta tulee ilmoittaa 48 tunnin kuluessa Poliisille ja Augmentin asiakaspalveluun live chat:n välityksellä. Muista mainita että kyseessä on leasing laite etkä omista skuuttia. Meidän takuu ei korvaa varkauksia mutta kotivakuutus kattaa useimmat varkaudet. Vakuutusyhtiölle tulee ilmoittaa laudan nimellisarvo joka on sama kuin kyseisen mallin 24kk kertamaksun hinta.

Varkauden tai katoamisen sattuessa teillä on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1. Korvaava skuutti

Veloitamme varastetusta skuutista 250€ ilman akkua, 360Wh akun kanssa 350€ ja 461Wh akun kanssa 450€. Maksun suorittamisen jälkeen toimitamme asiakkaalle veloituksetta vaihtoskuutin. Varkaus, katoaminen tai ilkivalta ei päätä tätä sopimusta.

Vaihtoehto 2. Skuutin lunastaminen itselle

Sinun tulee maksaa Augmentille minimisopimusajan jäljellä olevien kuukausin kuukausimaksut ja skuutin lunastushinta. Tämän jälkeen sopimuksenne lopetetaan etkä saa korvaavaa vaihtoskuuttia varastetun tilalle.

Skuutin varastaminen on aina mahdollisuus ja estääksesi varkaudet kannattaa toimia seuraavalla tavalla:

Jos mahdollista ota skuutti sisätiloihin. Jos tämä ei ole mahdollista, kannattaa hankkia hyvälaatuinen Augment Vaijerilukko, jonka saa pujoitettua takarenkaan/ takahaarukan läpi ja kiinni esimerkiksi pyörätelineeseen/aitaan. Akku kannattaa myös irroittaa varmistaaksesi skuuttisi varkaudelta.

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.