ES One 10 / ES 210
Vedenkestävyys ES One 10

Kuinka ES One 10 kestää vettä ja sadetta / lunta. Voinko säilyttää skuuttia ulkona?

Patrick Augment avatar
Tekijä: Patrick Augment
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarvittaessa ajaa skuutilla lyhyitä matkoja pienellä sateella.

Jos ulkona on kaatosade kannattaa välttää skuutilla ajoa. Pahimmassa tapauksessa skuuttiin voi tulla vesivaurio.

Skuuttia voi myös ajaa lumessa. Nyrkkisääntönä voi pitää sitä että jos uskaltaisi ajaa polkupyörällä niin voi myös ajaa skuutilla.

Kierrä aina yli 2-3 cm syvyiset vesilammikot. Skuuttien moottori, näyttö ja akku on suojattu roiskuvalta vedeltä (IP54), eli vesi pienissä määrin ei aiheuta suurta ongelmaa.

Älä säilytä skuuttia ulkona ilman sateensuojaa. Muutenkin on aina parasta säilyttää skuutti sisätiloissa.