ES 210 Brugsvejledning

Her er brugsvejledningen til dit el-løbehjul

Van avatar
Skrevet af Van
Opdateret over en uge siden

1) Om brugsvejledningen :

• For sikker kørsel, læs venligst denne brugsvejledning grundigt igennem og sørg for at du er i stand til at køre på løbehjulet under korrekt vejledning.

• Vær særlig opmærksom på “advarsel” og “tips” i denne brugsvejledning. Advarsel: Forkert håndtering kan forårsage personlig skade. Tips: Hjælp og rådgivning til korrekt brug af elektrisk løbehjul.

• Har du andre bemærkninger, kontakt venglist Augment straks.

Tips:

A. Børn under 14 år skal være ledsaget af en voksen.

B. Brugere med manglende erfaring, dårlig betjening eller begrænset fysisk koordination, bør kun køre under vejledning og opsyn af en kompetent ledsager.

C. Uden voksen ledsager må børn ikke foretage rengøring eller vedligeholdelse af produktet.

D. Gør dig selv opmærksom på færdselsreglerne før du bruger dit el-løbehjul. Brug altid hjelm når du kører.

E. Et løbehjul er ikke legetøj til trick kørsel. Vores servicegaranti omfatter ikke skader forårsaget med vilje eller af misbrug.

F. Sørg altid for at løbehjulet er låst når du efterlader det i offentligt rum. Den bedste måde at låse det på er ved at bruge en cykellås. Sørg for at du er tilstrækkelig dækket af indboforsikring i tilfælde af tyveri.

*ADVARSEL! FORKERT BRUG AF LØBEHJUL OG/ELLER MANGLENDE GENNEMGANG AF BRUGSVEJLEDNING KAN FØRE TIL ALVORLIG PERSONSKADE. SÆLGER ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER FORÅRSAGET AF UKORREKT BRUG UDENFOR BRUGSVEJLEDNINGEN.

2) Sikkerhedsbemærkninger :

Vær altid forsigtig, når du kører på el-løbehjul. Vær særlig opmærksom på færdselsregler og vejrforhold.

• Sørg venligst for, at hjulene ikke er skadet og andre dele er strammet til, før du kører. Kontakt venligst Augment, hvis du er stødt på et pludseligt problem.

• Afhold venligst fra al kørsel der kan forvolde skader på andre mennesker og deres ejendom med el-løbehjulet.

• Ændringer på løbehjulet er forbudt, da det kan påvirke løbehjulets ydeevne og skade dets struktur, hvilket kan forårsage alvorlige skader.

• Kom venligst ikke løbehjulet i/under vand, da det ikke kun skader løbehjulet, men kan forårsage sikkerhedsmæssige ulykker.

3) Sikkerhedsforanstaltninger :

Vær opmærksom på, at du kan opleve at miste balancen, støde ind på noget eller falde af, når du kører på et el-løbehjul. For at undgå skader, bør du gøre dig bekendt med denne brugsvejledning samt holde el-løbehjulet i god stand.

A. KØR IKKE med to eller flere personer på.

B. Børn under 14 år bør kun køre ledsaget af en voksen. Vær ekstra forsigtig med kørsel hvis du er gravid.

C. Maks. Belastning: 100 kg.

D. DU MÅ IKKE køre påvirket af alkohol eller andre substanser.

E. DU MÅ IKKE tale i telefon eller lytte til musik imens du kører på el-løbehjul.

F. Pas på veje med vejspærring, sand, grus, vand- og vandpytter, mudder, is og sne, stejle hældninger (vinkel >15°), trapper og mørke områder når du kører.

G. KØR IKKE i farlige områder, hvor der kan være fare for eksplosioner eller brand, forårsaget af let antændelig eller eksplosiv materiale.

H. Brug cykelstier. Undgå kørsel på veje.

E. KØR IKKE når det regner.

J. Sikkerheden bør opfyldes før kørsel, f.eks: ved at have korrekt tøj på, bruge hjelm, knæbeskyttere, albuebeskyttere, osv.

4) Instruktioner til knapper :

1. Strømafbryder: Hold knappen nede for at tænde/slukke.

2. Funktionsknap:

a. Kort tryk funktionsknap: Ændrer fartindstillingerne. Begynder tilstand: Indikator vises ikke på skærmen. Normal tilstand: Indikator lyser hvid. Sport tilstand: Indikator lyser rød.

b. To korte tryk på funktionsknappen tænder/slukker forlygten imens baglygten altid er tændt.

3. Fartknap: Tryk på fartknappen for at accelere og komme frem.

4. Bremse: Hold håndbremsen nede for at bremse. Træd let på bagdækslet for at hjælpe med opbremsning.

5. Cruise tilstand: Hold din fart i 6 sekunder for at aktivere cruise tilstand; Stop cruise tilstand ved at trykke på fartknap eller bremse.

5) Formonteringsvejledning :

1. Løft styret op imens du holder bagdækslet nede.

2. Stram foldenøglen og brug fastgørelsesringen til at holde nøglen på plads.

3. Fastgør håndbremsen ved at stramme ringen med en M5 unbrakonøgle.

4. Skru håndtagene på (vær særlig opmærksom på retning).

5. Juster foldenøglen så styret ikke ryster under kørsel.

Sammenfold :

1. Løsn fastgørelsesringen.

2. Åbn foldenøglen.

3. Fold styret/hovedrøret og fastgør nøglen.

4. Tryk let ned for at fastgøre.

6) Montering/afmontering af batteri :

Adskillelse

1. Tryk låsen i på batteriets top.

2. Tryk batteriet opad fra bunden.

3. Efter batteriet er skubbet op, træk det ud vandret.

Indsæt

4. Indsæt batteriet vandret ind i holderen.

5. Tryk ned indtil batteriet er låst fast.

7) Sådan kører du på el-løbehjul :

*Brug hjelm og relevant beskyttelsesudstyr

1. Hold POWER knappen ned i 2 sekunder.

2. Kør ved at sparke dig selv i gang. Du kan komme hurtigere og længere frem ved at give dig selv et godt skub fra jorden.

3. Balancer begge dine fødder på løbehjulet når du har fået nok momentum.

4. Tryk let på fartknappen på højre hånd for at køre og drej i håndtagene for at styre.

5. Fortsæt med at holde fartknappen nede for at køre hurtigere.

6. Tryk i håndbremsen for at sænke farten eller stoppe helt.

7. Når løbehjulet stopper eller kører langsomt kan du træde af.

8) Batteri instruktioner :

*Instruktionerne viser dig hvordan du oplader og vedligeholder batteriet, samt nogle bemærkninger omkring sikkerhed og specifikationer. Brug venligst batteriet i overensstemmelse med denne vejledning for at forlænge levetiden og ydeevnen.

Batterisikkerhed :

Stop med at bruge batteriet hvis:

• Batteriets omslag er skadet eller ødelagt.

• Lugter eller er unødigvendigt varmt; rør ikke ved noget der lækker fra batteriet.

• Lad ikke børn eller dyr røre ved batteriet.

• Frakobl opladeren før montering af batteriet eller kørsel.

• Brug kun originalle opladere fra Augment.

• Vil du have at dit elektriske løbehjul kører så effektivt som muligt, så husk at oplad batteriet helt op og brug det indenfor den angivne temperatur ifølge batteriets specifikationer.

• Lithium batterier betragtes som farlige og kræver særlig forsigtighed, når de transporteres eller afskaffes.

• Batteriet indeholder farlige substanser. Åbn venligst ikke batteriet eller indsæt ikke noget i det.

• Det er forbudt at oplade et lithium batteri som er blevet overopladt. Et batteri som er blevet overopladt kan udgøre en fare og bør derfor skrottes.

*Tip: Når batteriets indre temperatur overskrider 45°C, er det beskyttet. Oplad ikke batteriet i høj temperatur (45°C og over) og oplad det ikke i meget varme omgivelser (40°C). Brug kun den originale oplader til at oplade det elektriske løbehjul.

Opladning :

• Åbn dækslet til opladeren og sørg for, at opladerindgangen er ren og tør.

• Tilslut opladeren til batteriet og den anden ende til strøm (100V-240V; 50/60Hz), sørg for at indikatoren på opladeren lyser.

• Når indikatoren lyser rød, oplades der normalt. Er dette ikke tilfældet, så sørg venligst for at den er korrekt tilsluttet.

• Når indikatoren lyser grøn, er opladningen færdig.

*Tip: Tilslut først opladeren til et strømstik, og forbind derefter til batteriet når indikatoren lyser grøn.

Når opladningen er færdig, tildæk hullet med gummicoveret for at holde snavs og støv ude.

9) Mest almindelige problemer :

Til daglig brug er punkteringer svære at undgå. Hvis du oplever en punktering, kan vi sende dig et udskiftningsløbehjul. Hvis du ønsker det, kan du også udskifte hjulet selv. Vælger du at udskifte dit hjul selv, sender vi indre eller ydre dele tilsvarende dine mangler. For fuld vejledning omkring udskiftning af hjul og dæk, besøg vores hjemmeside på www.augment.eco

Et andet almindeligt problem er ofte fejlmeldinger med controlleren pga. fugt eller overbelastning. Udskiftning af controlleren er for kompliceret til at udføre i hjemmet, så kontakt venligst vores kundeservice og vi sender dig et udskiftningsløbehjul kvit og frit.

Du kan finde andre problemer og løsninger på vores hjemmeside under “Hjælpecenter” afsnittet.

Vi ønsker dig tryg og sikker kørsel!

10) Rækkevidde :

Der er mange faktorer der spiller ind på din effektive rækkevidde, såsom førerens vægt, hældninger, temperatur, vindmodstand og antal af accelerationer. Under milde sommerforhold (ca. 20°C, lidt eller ingen vind) på en relativ flad bystrækning, kan en 80 kg fører normalt få 15-25 km i rækkevidde. For de tungere førere på 100 kg kan det nedsætte rækkevidden til 10-20 km.

For en lettere fører (60 kg) kan der opnås en længere rækkevidde på 18-27 km. Den bedste måde at øge din rækkevidde på er at tilkøbe en ekstra oplader til din arbejdsplads og have 2.5 - 2.8 bar lufttryk i dine dæk. Du kan også leje et ekstra batteri. Du kan vælge mellem et standard 360Wh batteri eller et LR 460Wh batteri.

11) Augment el-løbehjul udskiftningsservice :

Augment.Eco abonnement inkluderer fuld dækning på udskiftning af el-løbehjul servicen, hvilket også dækker slid fra almindeligt brug.

Elektriske løbehjul kan blive brugt meget, og uanset deres mærke, vil slid være uundgåeligt. Den største fordel med vores service er, at dit elektriske løbehjul altid fungerer, uden ekstra omkostninger. Vores servicegaranti dækker alle fejl og mangler, brugs- og slidmærker, på nær når løbehjulet er blevet misbrugt. Oplever du problemer med dit løbehjul, kontakt venligst vores kundeservice.

For din anmodning om hjælp, bedes du oplyse de 4 sidste cifre af serienummeret, som du kan finde på siden af dit løbehjul. Beskriv dit potentielle problem så præcist som muligt. Det kan også hjælpe os, hvis du beskriver din køreoplevelse så detaljeret som muligt, før dit problem opstod. Vi forsyner dig med et fuldt fungerende, serviceret og rengjort elektrisk løbehjul, som erstatter dit ødelagte. Når du har modtaget dit udskiftningsløbehjul, kan du returnere os det defekte el-løbehjul i den samme kasse, som din udskiftning kom i. Behold derfor kassen til returforsendelse. Vi dækker leveringsomkostningerne.

Hvis du gerne vil reparere løbehjulet selv, sender vi dig de nødvendige reservedele. Udskiftningsservicen omfatter også uventede skader, som hvis løbehjulet vælter af sig selv eller at du selv vælter over løbehjulet. Dog er personskader ikke dækket, så sørg for at have en gyldig ulykkesforsikring.

12) Vedligeholdelse :

Overvejelser

• Sørg for løbehjulsopladeren og kablet er frakoblet og at el-løbehjulet er slukket.

• Tør overfladen af for at rengøre el-løbehjulet. Afhold venligst fra at tilføje mere smøreolie på kuglelejerne når du vedligeholder dem.

Advarsel :

• Det er forbudt at rengøre el-løbehjulene ved at bruge en slange, højtryksrenser eller ved at komme dem under vand. Dette vil forårsage permanent skade på de elektriske komponenter i el-løbehjulet.

Opbevaring :

• Oplad venligst dit el-løbehjul før opbevaring, for at mindske afladningen over en længere periode. Sørg for at oplade batteriet mindst én gang hver tredje måned.

• Hvis temperaturen falder til under 0°C i de omgivelser du opbevarer løbehjulet i, oplad venligst ikke løbehjulet. Bring løbehjulet indendørs (over 10°C) og oplad. Temperatur for opbevaring bør ligge mellem -10° til 35°C.

If the storage environment temperature is lower than 0 °, please don’t charge electric scooter. Please put it in inside environment temperature (above 10 °) and then charge, storage temperature is - 10 ° to 35 °.

• Opbevar venligst el-løbehjulet på en passende måde indendørs, tørt og i tilpas temperatur. Du kan tildække el-løbehjulet for at undgå støv.

Advarsel :

• For at beskytte brugeren mest muligt, er det forbudt for brugeren at adskille det elektriske løbehjul, ellers opgiver brugeren automatisk sin ret til fuld vedligeholdelsesservice af produktet.