Generel information
Hvad får jeg med i abonnementet?

Hvad omfatter abonnementet, og får jeg de samme privilegier, hvis jeg betaler de fulde 24 måneder forud?

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Med Augment.eco abonnementet får du en e-scooter inkluderet med alle de dele, der er nødvendige for dens brug (håndtag, batteri og oplader).

Abonnementet inkluderer en gratis serviceaftale, som gør det meget nemmere end at eje en scooter. Hvis du har problemer med scooteren, sender vi dig en erstatningsscooter eller reservedele gratis. Vi kræver kun, at du sender den ødelagte scooter tilbage til os. Al fragt er inkluderet i serviceaftalen.

Servicekontrakten er inkluderet uanset hvilket betalingsinterval du vælger.

Hvis du har spørgsmål vedrørende abonnementet, så tøv ikke med at kontakte kundeservicen.