Generel information
Sådan ændrer du dine løbehjulsindstillinger i "Augment Scooters"-appen
Sådan ændrer du dine løbehjulsindstillinger i "Augment Scooters"-appen

Sådan tænder/slukker du lyde og fartpilot, ændrer køretilstand og styrken af eABS

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

For at ændre indstillingerne på scooteren skal du først logge ind på vores app og have løbehjulet tilsluttet den.

Skærmen skal se sådan ud med navnet på din scooter under låsesymbolet. For at få adgang til indstillingerne skal du trykke på indstillingsknappen, som er markeret på dette billede:

Så får du adgang til denne menu med forskellige indstillinger for scooteren. Disse omfatter køretilstand, scooterlyde, fartpilot og eABS.

For at skifte hastighed på scooteren kan du vælge mellem tre forskellige køretilstande:

Slow har en maks. hastighed på 10 km/t hvilket er godt for travle gader,

Medium har en maks. hastighed på 15 km/t og anbefales til indre bykørsel og for at komme så langt som muligt med din scooter

Høj har en maks. hastighed på 20/25 km/t (afhængigt af dit land) og bedst brugt, når du kører på cykelstier til korte og hurtige rejser.

Hvis du finder lydene forstyrrende, kan du slå dem til eller fra. Husk, at dette også vil slukke for alarmlyden fra fartpiloten, der aktiveres, så sørg for, at du er fortrolig med den, før du slukker for lydene.

Hvis du har lyst til at være herre over din egen hastighed, kan du slå fartpiloten fra. Det anbefales dog at beholde den tændt, hvis du kører længere strækninger uden nogen ekstra forhindringer i vejen for maksimal komfort.

Til sidst kan du tænde eller slukke for eABS. eABS er motorbremsen eller forhjulsbremsen i scooteren. Denne aktiveres samtidig, når du bruger håndtaget til skivebremsen. Vi foreslår, at du holder den tændt og på mellemindstillingen. Dette ville være den mest sikre måde at bremse på, ud over at bruge bagskærmsbremsen.

For andre spørgsmål og forslag vedrørende appindstillingerne, kontakt venligst vores kundeservicemedarbejdere via chatfunktionen.