Generel information
Hvorfor er min elscooter låst?

Rullende tal, scooteren starter ikke

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Hvis numrene ruller på skærmen, skal du låse din scooter op med Augment scooter-appen.

Hvis du ikke har det, skal du downloade, installere og tilføje scooteren, for at få fuld kontrol.

ES210 har ti (10) opstartsanvendelser, hvorefter scooteren låses automatisk.

1. Når scooteren tændes, viser scooteren hvor mange gange den kan startes, før den låses automatisk

2. Når tallet er 0, skal du oprette forbindelse til scooteren med appen og trykke på ikonet for oplåsning

3. Nu kan scooteren blive tændt 10 gange, før den låser sig selv igen

Augment team