Maksimal vægt - Es One 10/Es 210

Maksimal arbejdsvægt for ES One 10/Es 210 er 120 kg. ( Alt inklusiv )

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Maksimal arbejdsvægt for ES One 10/ES 210 er 120 kg. Dette inkluderer alt på scooteren under kørsel (Så ikke kun føreren)

Driftsvægten er regulerede til 100 kg for at sikre scooters fulde funktionalitet.

Hvis driftsvægten overskrides, fungerer scooteren muligvis ikke som lovet, og der er en chance for, at scooteren går i stykker.

Du har heller ikke tilladelse til at betjene scooteren med mere end en (1) person. Dette af ovenstående grunde og også af hensyn til din sikkerhed.

For flere spørgsmål vedrørende vægtgrænser, kontakt vores kundeservice!