Betalinger
Kan du bestille, hvis du har en negativ kredit score?

Hvis du tidligere har haft problemer med betalinger, kan du stadig bestille en e-scooter fra os.

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Hvis du har en form for afvisning af kreditværdighed, kan du stadig købe, men så vil det være enten med betaling i henhold til 3 måneder betaling eller 1 x 24 måneders aftale.

Uanset hvad du vælger, er varigheden af ​​kontrakten og servicen altid 24 måneder.

Hvis du har bestilt en scooter med en anden betalingskontrakt, og du har en negativ kredit score, refunderer vores system ordren. Pengene sendes tilbage til dig om et par dage.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående problemer med kredit score, skal du kontakte vores kundeservice.