Vandtæthed

Hvordan vores scooter tåler vand og regn / sne

Opdateret over en uge siden

Hvis det er nødvendigt, kan du køre korte afstande i let regn.

Hvis det hælder regn, er det bedst at undgå at køre længere afstande. I værste fald kan scooteren blive beskadiget af vand.

Du kan også køre scooteren i sne. Som en tommelfingerregel kan du tænke, at hvis du tør at cykle i sneen, kan du også køre på e-scooteren.

Kør altid omkring 2-3 cm dybe vandpytter. E-scooters motor, skærm og batteri er beskyttet mod vandstænk (IP54)

Opbevar ikke scooteren udendørs uden tag eller regn tæppe. Det anbefales også at opbevare scooteren indendørs.