Brugsvejledning, Es One 10

Generelle instruktioner på dansk til ES One 10 E-Scooter

Opdateret over en uge siden

Kom godt i gang med ES One 10

Pakken inkluderer Augment ES One 10 elektrisk kickboard, oplader, netledning, kontrolhåndtag og en unbrakonøgle.

Løft det forreste rør ved at dreje sikkerhedslås ringen med uret og åbne armen til positionen helt ned. Løft derefter det forreste rør helt op, indtil det kommer, fold låsearmen op, og drej sikkerhedslåsen mod uret over håndtaget, så det forhindrer grebet i at åbne.

Fastgør bremsearmen til venstre side af styret. Skru styret, R til højre og L til venstre. Bemærk, at de skal strammes i forskellige retninger. Til sidst fastgør du bremsearmen med en unbrakonøgle i den position, der føles behagelig.

Oplad batteriet ved at slutte opladeren til batteriet og stikkontakten. Opladerlampen er rød, så længe den oplades og grøn, når den er klar. Vi anbefaler fuld opladning af batteriet for første gang.

Kontroller, at dækkene har luft nok. Ventilen er den samme som på bildæk. Du kan fylde dækkene på tankstationer, hvis du ikke har din egen pumpe. Trykket i dækkene skal være mellem 2,0 og 2,5 bar.

Display

E-scooteren starter ved at trykke på den nederste af knapperne på gashåndtaget på højre side af styret.

Du kan se batteriopladningen fra bjælkerne i bunden af ​​skærmen. De går fra 1-5 (5 = fuld opladning).

Brug den øverste knap til at vælge kørehastighed. Rød D betyder maksimal hastighed, dvs. 25 km / t. Hvid D betyder 15 km / t, og hvis der ikke er noget tegn, betyder det 10 km / t.

Ved at dobbeltklikke på den øverste knap tændes lysene, både bagpå og foran. Ved at dobbeltklikke igen går de ud.

E-scooteren begynder at accelerere ved at holde gashåndtaget nede og samtidig sparke lidt hastighed (3 km / t)

Ved let at trykke på bremsehåndtaget bremses E-Scooter med forhjulets eABS og ved kraftigt at bremse med håndtaget aktiveres baghjulets skivebremse. Du kan også bremse med foden på baghjulets fenderbremse.

At bruge E-scooteren som en del af Augment.Eco-tjenesten

E-scooteren er beregnet til at blive brugt til f.eks. Shopping og forretningsrejser samt anden brug af hjælpeprogrammer. Som kunde hos os har du ret til en omfattende service, der også dækker alt slid.

Bemærk, at E-scooteren ikke er beregnet til trickridning og heller ikke er et legetøj, selvom der ikke er nogen aldersgrænse (den elektriske scooter tæller som en cykel i trafikken). På denne måde dækker vi ikke skader og slid, der opstår på grund af forkert brug. For service og reservedele, der er nødvendige på grund af forkert brug, opkræver vi betaling.

Servicegarantien dækker også skader fra ulykker, der opstår under normal brug. For eksempel. hvis E-scooteren falder af sig selv, eller hvis du falder med scooteren under kørslen. Servicegarantien dækker ikke personskader, så sørg for at have forsikringen i god stand.

Servicegarantien dækker ikke tyveri. Lås altid scooteren, når den efterlades på offentlige steder. Den mest effektive måde er at låse den med en trådløs gennem baggaflen. Sørg for at have en hjemmeforsikring, der dækker tyveri.

Eksempler på uautoriseret brug:

*At køre i kraftig regn eller vandpytter, der er dybere end 3 cm

*At bremse med baghjulet

*Glider med forhjulet

*Kører kun på et hjul

*At hoppe med scooteren

*At have passagerer

*Kørsel på skovstier eller vandrestier

*Efterlad scooteren parkeret udenfor, når det regner

Dette er tilladt:

*At låse bremsen på grund af uventede ting i trafikken

*Kører på en asfalteret cykelsti med en hård overflade

*Kørsel i let regn

Hvor langt kan jeg køre

De fleste spørgsmål vedrører rækkevidden af ​​en opladning. På markedet fortælles rækkevidden normalt for optimale omstændigheder, og vi stræber efter at fortælle det rigtige interval.

Under optimale forhold kan du køre op til 40 km på en opladning.

Faktorer, der påvirker området, er f.eks. Førerens vægt, terræn (især skråninger), vejr og temperatur, vindmodstand og hvor meget du accelererer.

Normalt kan en 80 kg chauffør køre 15-25 km afhængigt af ovennævnte omstændigheder. Normalt omkring 18 km. En 100 kg chauffør 10-20 km, normalt 14 km. En chauffør på 60 kg 18 - 27 km normalt 21 km.

Du kan udvide rækkevidden markant ved at sparke kraftigt i trafiklys under bykørsel.