ES One 10 / ES 210
Skærm + kontrolpanel, Es one 10/210

Skærm og kontrolpanel

Lise Augment avatar
Skrevet af Lise Augment
Opdateret over en uge siden

Du starter scooteren ved at trykke på den nederste knap på gashåndtaget på højre side af styret.

Du kan se batteriniveauet fra bjælkerne i den nederste del af LED-skærmen. Fem bjælker svarer til et fuldt batteri.

Du kan vælge det ønskede maks. hastighed med funktionstasten. Du kan vælge mellem tre forskellige kørselstilstande: Når en rød D lyser, kører e-scooteren maks. 25 km / t / 20 km / t.

Normalt går D maksimalt 15 km / t, og når D ikke er synlig, går det maksimalt 10 km / t.

Du tænder bag- og forlygterne ved at dobbeltklikke på funktionstasten (den med 3 bindestreger). Dobbeltklik på funktionstasten igen for at slå dem fra.